De Gazelle Makki bakfiets, nu bij Kropholler met €500,- korting!

Kom langs in de winkel of bel om een afspraak te maken.

Voor € 4.499,- (400Wh accu) Van € 4.999,-

Zolang de voorraad strekt: €500,- korting!

We zijn Gazelle Premium Dealer in Amsterdam en hebben weer een aantal Gazelle Makki bakfietsen op voorraad. Deze zomer, zolang de voorraad strekt, met €500,- korting! Wees er snel bij, weg is weg.

Alleen in in augustus 2023 een gratis accu upgrade!

De Makki Connect met Platinum accu (500Wh) van € 5.399,- voor € 4.549,-. Alleen geldig wanneer de fiets besteld wordt in de maand augustus, zo lang de voorraad strekt.

De langverwachte elektrische bakfiets van Gazelle is eindelijk daar! De Gazelle Makki is ontworpen voor alle ouders die veilig en comfortabel hun kinderen van A naar B willen brengen. De fiets is voorzien van een krachtige Bosch middenmotor, de beste e-bike motor in de markt. De bak is gemaakt van een speciaal soort schuim. Lichtgewicht, schokabsorberend, stevig en duurzaam. Met zijn twee wielen rijdt de Makki als een normale elektrische fiets, en met de stabiele dubbele pootstandaard staat de fiets zo stevig dat iedereen veilig in en uit kan stappen.

Kortom, met deze familiefiets vervang je zonder problemen je tweede auto. Wij zijn dinsdag t/m zaterdag open. Kom de fiets snel in de winkel bekijken.

Vragen? Bel ons op 020 613 9618

Wij zijn Gazelle Premium dealer

Waarom Kropholler tweeweielers?

  • Uitstekende service
  • Merkdealer van A-merken
  • Vlijmscherpe prijzen
  • Ruime winkel in Amsterdam

Bekijk onderstaande video voor meer informatie.