Schwalbe Airless System

Dankzij dit revolutionaire product staat u nooit meer met een lekke band langs de weg.

€85,- per band voor een 40-622 Airless buitenband, Airless Tube en Airless Ring.

Zorgeloos fietsen, dat is bij deze band letterlijk het geval!

Bij normaal gebruik kan er tot wel 10.000 kilometer zorgeloos worden gefietst met het Schwalbe Airless System. Zonder onderhoud. Je kunt nooit meer lekrijden en je hoeft nooit meer te pompen..

Geen lucht, dus nooit meer een lekke band

Rijden met het Schwalbe Airless System betekent 100 procent onderhoudsvrij fietsen. Het elastisch thermoplastisch polyurethaan zorgt voor een lichte loop en het comfort. Met een gevoelsmatige luchtdruk van rond de 3,5 bar zijn de rijeigenschappen vergelijkbaar met die van een fietsband op lucht. Zo heeft de Airless tube een uitstekende demping, biedt het veel comfort en geeft zelfs een energieboost dankzij de uitmuntende flexibiliteit van het materiaal.

De beste band voor uw e-bike

De Schwalbe Airless System banden zijn zeer geschikt voor e-bikers en forenzen. Maar ook voor fietsers die nooit meer lek willen rijden en pompen. De banden zijn ook zeer geschikt voor elektrische fietsen die nu eenmaal hogere eisen aan een band stellen op grond van hun hoge gewicht, hogere snelheden en hogere belasting in de bochten.

Wij zijn dealer van Schwalbe

Waarom Kropholler tweeweielers?

  • Uitstekende service
  • Merkdealer van A-merken
  • Vlijmscherpe prijzen
  • Ruime winkel in Amsterdam
Wat kost het Schwalbe Airless System?

Het Schwalbe Airless System kost €85,- per band. Dit is inclusief 40-622 Airless buitenband, Airless Tube en Airless Ring. Montage voor het achterwiel is €34,50, voorwiel montage is €29,50.

Dat lijkt flink, maar vergeet niet dat u nooit meer lek rijdt én de band tot wel 10.000 km meegaat. Een normale, goede Schwalbe buitenband voor een stadsfiets of e-bike gaat +/- 2000 km mee en kost +/- €40,- excl. binnenband.

Dat maakt het Schwalbe Airless System duurzamer én een stuk goedkoper.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie.